ГЛАСОТ НА СЛАВЕЈОТ

ГЛАСОТ НА СЛАВЕЈОТ

Диригент:
Солист:
Милена Арсовска
Н. Крстевски: Хипнагогија во Тулианум*
O. Golijov: Три песни за сопран и оркестар*
A. Glazunov: Симфонија бр. 5 B-dur оп. 55
*Премиерна изведба во Македонија

Следни настани