ВИОЛИНСКИ КЛАСИЦИ

ВИОЛИНСКИ КЛАСИЦИ

Диригент:
Солист:
Александар Димчевски

Х. Меккан: Увертира „Земја на планина и поплава“*

М. Брух: Концерт за виолина и оркестар бр. 1

A. Дворжак: Симфонија бр.7

*Премиерна изведба во С.Македонија

Следни настани