ВИОЛИНСКИ БРАВУРИ

ВИОЛИНСКИ БРАВУРИ

Диригент:
Солист:
Сихана Бадивуку
Дело од македонски композитор
M. Ravel: Циганка
C. Saint-Saens: Интродукција и рондо капричиозо
G. Bizet: Симфонија во C

Следни настани