БОЖЕСТВЕН

БОЖЕСТВЕН

Диригент:

Диригент:

Конрад Ван Алфен (Холандија)

 

Програма:

Џ. Мек Милан: Седумте последни зборови од крстот *премиерна изведба во Македонија

Ф. Шуберт: Симфонија бр. 4 „Трагична“ во це-мол, Д 417

Хор „Про Арс“ (диригент: Сашо Татарчевски)

Следни настани