БЕСМРТНОСТ

БЕСМРТНОСТ

Диригент:
Солист:
Нина Костова
Хор „Драган Шуплевски“ при ФМУ – Скопје
Програма:
Л. В. Бетовен: Увертира за именден
Л. В. Бетовен: Хорска фантазија за пијано, хор и оркестар, оп. 80
Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 2

Следни настани