БЕСКРАЈ

БЕСКРАЈ

Диригент:
Солист:
Албена Данаилова

Диригент:

Најден Тодоров (Бугарија)

Солист:

Албена Данаилова  – виолина (Бугарија/Австрија)

 

Програма:

Ј. Брамс: Концерт за виолина и оркестар во Де – дур, оп.77

А. Дворжак: Симфонија бр. 9 „Од новиот свет“ во е-мол, оп.95

Следни настани