АТРАКТИВНАТА ЛИСИЦА

АТРАКТИВНАТА ЛИСИЦА

Диригент:
Солист:
Валентина Лисица

S. Rachmaninoff: Концерт за пијано и оркестар бр. 2, оп. 18

M. Moussorgsky / M. Ravel: Слики од изложба

Следни настани