АЛХЕМИЈА СО КСЕНИЈА СИДОРОВА

АЛХЕМИЈА СО КСЕНИЈА СИДОРОВА

Диригент:
Солист:
Ксенија Сидорова
J. Hetu: На бреговите на реката Сент Морис
A. Piazzolla: „Аконкагва“ концерт за бандонеон и оркестар
N. Rimsky-Korsakov: Симфониска свита „Шехерезада“ оп. 35

Следни настани