АЛФА И ОМЕГА

АЛФА И ОМЕГА

Диригент:
Солист:
Фазил Сај

Диригент:

Јерухам Шаровски (Израел)

Солист:

Фазил Сај – пијано (Турција)

 

Програма:

Л.в.Бетовен: Увертира „Егмонт“, оп. 84

Л.В.Бетовен: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 во це-мол, оп.37

***

Н.Римски – Корсаков: Симфониска суита „Шехерезада“ оп. 35

 

Следни настани