ФИЛХАРМОНИЈА ГИ ОДЛОЖУВА КОНЦЕРТИТЕ ЗА МАРТ

ФИЛХАРМОНИЈА ГИ ОДЛОЖУВА КОНЦЕРТИТЕ ЗА МАРТ

Почитувани,
Во согласност со препораката на Владата на Република Северна Македонија за неодржување јавни настани, Филхармонија ги одложува сите концерти предвидени за месец март.
За продолжување на текот на концертите кои се на програмата на Филхармонија, институцијата дополнително ќе ја информира јавноста.