МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА И ВИНАРСКАТА ВИЗБА „ТИКВЕШ“ ЈА ОФИЦИЈАЛИЗИРАА СОРАБОТКАТА

МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА И ВИНАРСКАТА ВИЗБА „ТИКВЕШ“ ЈА ОФИЦИЈАЛИЗИРАА СОРАБОТКАТА