100 МЕТРОНОМИ

100 МЕТРОНОМИ

Диригент:
Солист:
АНДРЕЈ КОРОБЕЈНИКОВ
Диригент: Габриел Бебешелеа (Романија)
Солист: Андреи Коробејников – пијано (Русија)

Програма:

Ј. Хајдн: Симфонија бр. 101 „Часовник“ – втор став

Л. В. Бетовен:  Концерт за пијано и оркестар бр. 5

Џ. Лигети: Симфониска поема за 100 метрономи

Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 8

Следни настани