ЌЕ СЕ РАЗБУДАМ ЛИ ПАК…

ЌЕ СЕ РАЗБУДАМ ЛИ ПАК…

Диригент:
Солист:
Пабло Бараган

К. Дебиси: Прва Рапсодија

А. Копланд: Концерт за кларинет и оркестар

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jxxhoh17YlE

Г. Коларовски: Симфонија*

*(60 год од раѓањето на композиторот)

Следни настани