ЅВЕЗДЕНА МУЗИКА

ЅВЕЗДЕНА МУЗИКА

Диригент:
Солист:
Питер Мур
Диригент:
Солист:

Џ. Дов: Stargazer концерт за тромбон и оркестар*

Р. Вагнер / арж. Хенк де Влигер: „Прстен“ оркестарска авантура*

*Премиерна изведба во С. Македонија

Следни настани