ШУБЕРТОВА ВЕЧЕР

ШУБЕРТОВА ВЕЧЕР

Солист:
Марија Ѓошевска

Ф. Шуберт: Соната – фантазија бр.18, D 894

  • Molto moderato e cantabile
  • Andante
  • Menuetto:Allegro moderato – Trio
  • Allegretto

 

Ф. Шуберт – Шест музички моменти, D 780

 

  • Moderato
  • Andantino
  • Allegro moderatо
  • Moderato
  • Allegro vivace
  • Allegretto

Следни настани