ШТУРЕЦОТ И МРАВКАТА

ШТУРЕЦОТ И МРАВКАТА

Диригент:

Симфониски концерт за деца

Диригент: Елена Митревска

Аниматор: Мартин Јорданоски

Програма: Монти, Пахелбел, Штраус, Бернштајн, Сен-Санс, Елгар, Моцарт…

Следни настани