ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО

ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО

Диригент:
Диригент:

Концерт под ведро небо во Градскиот парк!

Музика од култните цртани филмови од земјите од Источниот блок: „Балтазар“, „Ну Погоди“, „Как Казаки“, „Козле Бозле“, „Густав“, „Балтазар“, „Мечето Ушко“…

Аранжман/оркестрација: Владимир Николов
Диригент: Џијан Емин
Хор: “ПроАрс”
Бенд: Зоран Костадиновски – гитара; Иван Бејков – бас; Гордан Спасовски – клавијатури; Гоце Стевковски – тапани

Следни настани