ФИЛХАРМОНИЈА ВО СРЦЕТО

ФИЛХАРМОНИЈА ВО СРЦЕТО

Диригент:
Солисти:

Диригент: Дијана Имери Илкоска

 

Концерт со Камерен оркестар на Филхармонија

Солист: Владимир Лазаревски – обоа

Солист: Елена Дојчинова – флејта

Програма:

А. Аренски: Варијации на тема од Чајковски

Т. Зографски: Класична суита за флејта, обоа и гудачки оркестар

А. Дворжак: Серенада

Следни настани