ФАНФАРИ ЗА ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ

ФАНФАРИ ЗА ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ

Диригент:

Програма:

А.Копланд: „Фанфари за обичниот човек“

П.Дика: „Фанфари за Ла Пери“

А.Спироски: „Фанфари за измачените“

Ш.Гуно: Мала симфонија

Флорент Шмит: Кампот на Помпеја

Р.Штраус: „Свечена поворка“

„Фанфари за Виенската филхармонија“

Следни настани