ФАНТАЗИЈА АПАСИОНАТА

ФАНТАЗИЈА АПАСИОНАТА

Диригент:
Солист:
Бенџамин Шмид
Програма:
Х. Виетан: Концерт за виолина и оркестар бр. 5
Х. Виетан: Фантазија апасионата *
Ф. Менделсон: Симфонија бр. 3 „Шкотска“
*премиерна изведба во Македонија

Следни настани