СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН

СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН

Диригент:
Солист:
Лусјен Ренодин - Вари

Програма :

Ф. Менделсон: Трубачка увертира оп. 101

А. Арутунијан:  Концерт за труба и оркестар As –dur

Ј. Брамс: Симфонија бр. 3

Следни настани