РЕКВИЕМ ЗА МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ

РЕКВИЕМ ЗА МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ

Диригент:
Диригент:

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

Солисти:

Билјана Јосифов – сопран

Катерина Стојановска – сопран

Бојан Булатовиќ (Србија) – контратенор

Ѓорѓи Цуцковски – тенор

Александар Стефаноски (Македонија/Германија) – бас

Золтан Борбељ (Србија) – оргуљи

Каролина Бетер (Германија/Србија) – соло блок флејта

Мешан хор „Про Арс“

Програма:

З. Прајснер – Реквием за мојот пријател

Следни настани