ПРЕКРАСНИОТ ПАТ НА СВИЛАТА ЛОН ШАНГСИНГ

ПРЕКРАСНИОТ ПАТ НА СВИЛАТА ЛОН ШАНГСИНГ

Солист:
Ксиао Жинг
Солист:

Кинескa Нова Година 2020

Танцов театар од провинцијата Гансу

Оркестарска изведба со традиционални кинески инструменти

Солисти: Ксиао Жинг – ерху и Гуо Зији – суона

Следни настани