ПИЈАНО РЕЦИТАЛ НА ФЛОРИЈАН ФАЈЛМАЕР

ПИЈАНО РЕЦИТАЛ НА ФЛОРИЈАН ФАЈЛМАЕР

Солист:
Флориан Фајлмаер

Програма:

Ф. Шуберт, Ф. Лист, Л. ван Бетовен

(Концертот се реализира во соработка со Амбасадата на Р. Австрија во Македонија)

Следни настани