НОВА ГОДИНА – НОВ ПОЧЕТОК !

НОВА ГОДИНА – НОВ ПОЧЕТОК !

Диригент:
Солисти:
Диригент: ЏИЈАН ЕМИН
Солист: ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН
Солист: САРА МЕЈС
Солист: ДЕЈАН БОБИЌ
Солист: ПОЛИНА ТАСЕВА
Солист: КАЛИНА ВЕЛКОВСКА

*Концертот е во соработка со ЗЏМ

Следни настани