МОЦАРТОВИТЕ ПЕРИПЕТИИ

МОЦАРТОВИТЕ ПЕРИПЕТИИ

Диригент:
Солист:
Сања Ромиќ
W. A. Mozart: Увертира од операта „Дон Џовани“ К. 527
В. А. Моцарт: Концерт за обоа и оркестар, K.314/271k
W. A. Mozart: Симфонија бр.38 „Прашка“

Следни настани