МИСТИКА

МИСТИКА

Диригент:

Диригент:

Масимилијано Калди (Италија)

 

Програма:

П. Маскањи: Интермецо “Il sogno” од операта “Guglielmo Ratcliff”

П. Маскањи: Интермецо од операта “L’amico Fritz”

П. Маскањи:  „Сатанска Рапсодија“

 

Во соработка со Кинотека на Република Северна Македонија

Следни настани