МАНФРЕД

МАНФРЕД

Диригент:
Солист:
Сајака Шоџи

Диригент: Габриел Бебешелеа (Романија)

Солист: Сајака Шоџи – виолина (Јапонија)

 

Програма:

Ј. Брамс: Концерт за виолина и оркестар

Л.В.Бетовен: Симфонија бр.6

Следни настани