ТРИО „АРС ЕСЕНДИ“

ТРИО „АРС ЕСЕНДИ“

Солист:
Tриото Арс Есенди

Трио „Арс Есенди“

Марија Прокофиева – виолина

Олег Цингарски – виолончело

Ева Стрејцова – пијано

 

Програма:

Л. в. Бетовен: Трио за виолина, виолончело и пијано, оп. 1 бр. 3 во ц-мол

* * *

Ф. Менделсон: Трио за виолина, виолончело и пијано, оп. 49 бр. 1 во д-мол

 

Следни настани