ЕЗОТЕРИЈА

ЕЗОТЕРИЈА

Солист:
Сергеј Крилов

Диригент/солист:

Сергеј Крилов – виолина (Русија)

 

Програма:

С. Прокофјев: Симфонија бр.1 „Класична“ во Де – дур, оп.25

М.Брух: Концерт за виолина и оркестар бр. 1 во ге-мол, оп. 26

** **

Л.в. Бетовен: Симфонија бр. 4 во Бе – дур, оп. 60

 

Следни настани