ЕДНА НОЌ ВО АМЕРИКА

ЕДНА НОЌ ВО АМЕРИКА

Диригент:
Солисти:

Уживајте во звуците на „One night in America“ – голем добротворен концерт на американска музика во изведба на Биг бендот на ЗЏМ кој ќе се одржи во новата зграда на Македонската филхармонија на 1 декември 2017 /петок/ од 20 часот. „One night in America“ е замислен како едно патување низ најпопуларните композиции на американскиот поп и џез од Френк Синатра до Ела Фицџералд. Средствата од концертот ќе бидат наменети за хуманитарни цели. Концертот го организира Македонско – американската алумни асоцијација (МААА).

Следни настани