ДИШИ ЉУБОВ

ДИШИ ЉУБОВ

оVo 

Џијан Емин – гитара, вокал

Драган Гиновски – гитара

Ади Имери – гитара, вокал

Дарко Мучев – бас гитара

Гоце Стевковски – тапани

 

The Magical Strings Ensmeble

& The Magical Voices

 

Автор на текстови: Тина Иванова

Визуелизации: Емил Петров

Музика: Џијан Емин

 

Следни настани