„ДАНТЕ”

„ДАНТЕ”

Диригент:
Солист:
Андреј Гугнин
Диригент: ГАБРИЕЛ БЕБЕШЕЛЕА (РОМАНИЈА)
Солист: АНДРЕЈ ГУГНИН – ПИЈАНО (РУСИЈА)

Програма:

Ј. Фомин – увертира „Орфеј“
Ф Лист – „Танц на смртта“
Џ. Пачини – Симфонија „Данте“

Следни настани