ВОКАЛЕН ДУЕТ

ВОКАЛЕН ДУЕТ

Солист:
Суат Арикан
Солист:

Суат Арикан – бас-баритон (Турција)

Себнем Агридаг – сопран (Турција)

Џан Окан – пијано (Турција)

Програма: Бах, Хендл, Масне, Форе, Чајковски, Рахмањинов, Росини, Верди, Моцарт, Тура, Баран..

Следни настани