ВЛАДИМИР КОСТОВ И МАРИЈА ЃОШЕВСКА

ВЛАДИМИР КОСТОВ И МАРИЈА ЃОШЕВСКА

Солист:
Марија Ѓошевска
А. Вивалди – Соната за виолина оп.2, R.V. 32
 • Preludio
 • Capriccio
 • Grave
 • Alemanda
А. Вивалди – Соната за виолна оп.2, R.V. 20
 • Andante
 • Allemanda
 • Sarabande
 • Corrente
К. Сен-Санс – Е. Изаи – Етида во форма на валс оп.52 бр.6
 • Р. Штраус – Соната за виолина и пијано оп.18
 • Allegro ma non troppo
 • Improvisation – Andante cantabile
 • Finale – Andante

Следни настани