ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Диригент:
Диригент:
Програма:
Џ. Верди: Реквием
(солисти: Весна Ѓиновска-Илкова – сопран, Елени Матос – мецосопран, Дејвид Јунгхон Ким – тенор, Милан Силјанов – бас-баритон)

Следни настани