КОВИД 19 ПРОТОКОЛ

Согласно протоколите, посетителите на
нашите концерти ќе мора да поседуваат:

ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ НА МАСКА
Посетителите мора да носат маска, со
која ќе им биде покриен носот, устата
и долниот делод брадата.

сертификат/потврда за извршена
ИМУНИЗАЦИЈА (ВАКЦИНАЦИЈА) од
вирусот SARS-CoV-2, односно примена
најмалку прва доза вакцина против
заразната болест КОВИД – 19 или

сертификат/потврда за ПРЕЛЕЖАН
КОВИД – 19 во последните 45 дена,
сметајќи од денот на оздравувањето,
за лица над 18-годишна возраст.

ДЕЗИНФЕКЦИЈА
На повеќе места во фоајето и пред
влезот во салата ќе бидат поставени
средства за дезинфекција на рацете.

ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА
На посетителите пред влезот ќе
им се мери телесна температура

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content