КАФЕТЕРИЈА

Во составот на објектот на Филхармонија, лоцирана е и кафетерија со површина од 184 м². Истата е менаџирана од страна на Бока Бистро ДООЕЛ Скопје.

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content