КАМЕРНА САЛА

Филхармонија располага со камерна салата, која има капацитет од 303 столчиња, чија примарна намена е изведување на музичка програма од камерни состави, но во исто време е погодна и за одржување на семинари, конференции, предавања и слични активности.

Успешно се претплативте на нашиот билтен

Имаше грешка при вашето испраќање. Ве молиме обидете се повторно

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content