COVID-19 PROTOCOL

According to protocols, concert attendees will have to possess:

ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ НА МАСКА
Посетителите мора да носат маска, со
која ќе им биде покриен носот, устата
и долниот делод брадата.

сертификат/потврда за извршена
ИМУНИЗАЦИЈА (ВАКЦИНАЦИЈА) од
вирусот SARS-CoV-2, односно примена
најмалку прва доза вакцина против
заразната болест КОВИД – 19 или

сертификат/потврда за ПРЕЛЕЖАН
КОВИД – 19 во последните 45 дена,
сметајќи од денот на оздравувањето,
за лица над 18-годишна возраст.

ДЕЗИНФЕКЦИЈА
На повеќе места во фоајето и пред
влезот во салата ќе бидат поставени
средства за дезинфекција на рацете.

ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА
На посетителите пред влезот ќе
им се мери телесна температура

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content