ГОЛЕМА САЛА

Филхармонија располага со голема сала, која има капацитет од 890 столчиња, чија примарна намена е изведување на симфониски концерти, но во исто време е погодна и за одржување на семинари, конференции, предавања и слични активности.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content