ФОАЈЕ

Филхармонијата располага со пространо фоаје, опремено со голем шанк во кој има фрижидер и останата опрема, погоден за служење на пијалоци и храна за кетеринг. Покрај големиот шанк, во фоајето е сместен и помал шанк – без дополнителна опрема, кој може да се користи за истата намена како и големиот шанк.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Филхармонија will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Skip to content