DREJTOR

Tina Ivanova ka lindur në vitin 1976 në Shkup. Ka diplomuar në Fakultetin e Muzikës në Shkup në degën e muzikologjisë në klasën e prof. Sotir Golabovski. Për pesëmbëdhjetë vjet, ai ishte pjesë e rubrikës kulturore të “Utrinski Vesnik” që nga themelimi i saj (1999), fillimisht si gazetar dhe kritik muzikor në rubrikën kulturore, dhe […]

Skip to content