ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ НА РАБОТНОТО МЕСТО ПИЈАНИСТ

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ НА РАБОТНОТО МЕСТО ПИЈАНИСТ

Одлуката за избор на кандидат на работното место пијанист можете да ја погледнете овде.