ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АУДИЦИЈА ЗА II ВИОЛИНА ТУТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АУДИЦИЈА ЗА II ВИОЛИНА ТУТИ

Се известуваат кандидатите кои ја поминаа административната селекција по јавниот оглас бр.02/2021 за вработување на работно место II виолина тути (едно лице) со шифра КУЛ 03 04 А06 002, дека аудицијата ќе се одржи на 25.12.2021 година во 14.30 часот во мала сала на НУ Филахрмонија на РСМ – Скопје.

НУ Филхармонија на РСМ – Скопје
в.д Директор
Тина Иванова Бејков