RRITJA

RRITJA

Dirigjent:

Jeruham Sharovski (Izrael)

Solistë: 
Tomer Lev – piano (Izrael)
Berenica Gliksman – piano (Izrael)
Programi:
P.B. Haim: Fanfare për Izraelin
F. Poulunc: Koncert për dy piano dhe orkestër në D minor, fp 61
P.I. Çajkovski: Simfonia nr. 4 në E-flat minor, Op. 36

Следни настани