ATDHEU

ATDHEU

 

Dirigjent:

Oliver Çarls Monro (Kanada)

Solistë:

Gjorgji Dimçevski – violinë

 

Programi:

P. I. Çajkovski: Koncert violin dhe orkestre Op.35

B. Smetana: Suite „Atdheu im“

Следни настани