ТАТКОВИНА

ТАТКОВИНА

Диригент:
Солист:
Ѓорѓи Димчевски

Диригент:

Оливиер Чарлс Монро

Солист:

Ѓорѓи Димчевски – виолина

 

Програма:

П.И.Чајковски: Концерт за виолина и оркестар во Де – дур, оп. 35

Б. Сметана:  Суита „Мојата татковина“

Следни настани