РАСТЕЖ

РАСТЕЖ

Диригент:
Солисти:

Диригент:

Јерухам Шаровски (Израел)

Солисти:

Томер Лев – пијано (Израел)

Береника Гликсман – пијано (Израел)

 

Програма:

П.Б. Хаим: „Фанфари за Израел“

Ф. Пуланк: Концерт за две пијана и оркестар во де-мол, фп. 61

П.И. Чајковски: Симфонија бр.4 во еф-мол, оп.3 6

Следни настани