ПРЕДАНИЕ

ПРЕДАНИЕ

Диригент:
Солист:
Нина Костова
Диригент:
Солист:

Диригент:

Борјан Цанев

Солист:

Нина Костова – пијано

 

Програма:

С. Прокофјев: Концерт за пијано и оркестар Бр. 3, Це – дур, оп. 26

Е. Елгар: Варијации “Енигма“ оп.36

*увертира од мк композитор

Следни настани